Getuigenissen

Getuigenissen

Samantha Prosser-Higdon

Gemakkelijk te boeken


Eenvoudig te boeken op tijd en vriendelijk.30/10/2018

Nicky Huggins

Chauffeur was geweldig


Chauffeur was geweldig, ze was punctueel en zeer vriendelijk.06/10/2018

Jon Toulson

Op de top van een groot bedrijf


Comfort, timing en waarde voor geld, op de top van een groot bedrijf!29/09/2018

David Bromfield

Aangekomen op tijd geboekt en zeer aangenaam driver


Aangekomen op tijd geboekt en zeer aangenaam driver,only comment car wasn't identified as a Leo taxi otherwise all good.28/09/2018

Brian Osmant

Zal zeker Aanbevelen


Geweldige service, Chauffeur op tijd ,zeer vriendelijk en zeer beleefd. Reis zeer comfortabel.Alles perfect Zal zeker Aanbevelen.05/09/2018

Tricia Mctaggart

Well done all at Leo's Taxis


Gabriela mijn chauffeur stuurde me een sms als ik op de trein die me haar ligging en beschrijving van de auto op het station. Ze was vriendelijk, spraakzaam en een uitstekende chauffeur. Ik zou niet aarzelen om deze dienst aanbevelen, well done all at Leo's Taxis.30/08/2018

Will Borg

Couldn't ask for better


Aangekomen op tijd, aangenaam, vrolijke chauffeur en schone moderne auto. Zeer redelijke tarieven en betrouwbaar. Couldn't ask for better.24/08/2018

Simone Van-de-Bilt

We hadden een zeer aangename taxichauffeur


We hadden een zeer aangename taxichauffeur, ze was vriendelijk en beleefd en zeer spraakzaam. Hoewel aanvankelijk de firma werden gegeven onjuiste routebeschrijving, ze nog steeds voor ons en bracht ons op het vliegveld op tijd. De offerte was ook redelijk!12/07/2018

Steph Gent

Vriendelijke chauffeur


Vriendelijke chauffeur die zich op tijd op te staan.29/07/2018

Helen Andrew

Bedankt voor de goede service!


Dit was de tweede keer in een week hadden we gebruikt uw taxi. Gabriella stuurde me een sms om te zeggen dat ze was aangekomen, die is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze was zo vriendelijk en behulpzaam, Ik zal zeker gebruik maken van uw service opnieuw! Prijs was redelijk. Bedankt voor de goede service!28/07/2018

Helen Wilson

Vriendelijke chauffeur


Aanwijzing, een efficiënte service met vriendelijke chauffeur.12/06/2018

Kim Sadler

Gemakkelijk te boeken


Gemakkelijk te boeken, de bevestiging van uw reservering en betaling zeer snel.12/06/2018

Zoe Standen

Uitstekend


Uitstekend als altijd. Op tijd, schoon, comfortabele auto. Zeer mooie driver. Zeer aan te bevelen.30/04/2018

Linda Mayberry

Long -distance booking arrangements


Anton was zo behulpzaam. Van de lange afstand de boeken met deze Canadese, om te helpen zoeken naar een externe bestemming met een paar aanwijzingen van mij, Ik kon niet meer tevreden. Patiënt, vriendelijk en meer dan een eerlijke prijzen. Ik geef je een zes als ik kon, Anton, thanks again for a successful day....! 28/04/2018

Kim Sadler

Professionele taxi service


Uitstekende service door met een chauffeur die besteedt grote aandacht voor detail en is oprecht geïnteresseerd in de klant.11/04/2018

Maria Santrian

De Luchthaven van Bristol naar Taunton


Zeer vriendelijke chauffeur met uitstekende klantenservice. Zal zeker gebruik maken van deze service voor vervoer naar de luchthaven opnieuw.07/04/2018

Svetlana Pogoster

De Internationale Luchthaven van Bristol aan het Queens College in Taunton


Alles was, zoals altijd, top. Dank u zeer veel.18/02/2018

Linda Fletcher

Bridgwater naar Bristol airport


Zeer stipte en goede service, zelfs in een sneeuwstorm!18/03/2018

Marc Yates

De luchthaven van Bristol naar Fitzroy,Taunton


Op tijd. Vriendelijke en veilige chauffeur. Grote waarde.09/03/2018

Peter Martin

Uitstekende service


Gabriela was erg vrolijk voor 03:00ben in de ochtend. Opgehaald op tijd de auto was schoon en warm uitstekende service. Ik zal met behulp van Leo Taxi ' s weer. 27/02/2018

Imogen Mann

Raden voor zowel lokale als lange afstand reizen


Leo Taxi ' s is het enige taxibedrijf die ik kies gebruiken voor mezelf en aan te bevelen voor zowel lokale als lange afstand reizen. U bent altijd op tijd opgenomen door een gelukkig, smiley vriendelijk persoon in een schoon voertuig, en de reizen zijn altijd een genot en veilig. Er is niets meer te zeggen! Behalve de gebruikelijke oprechte 'dank je wel'.06/03/2018

Mark

Professionele taxi service


Veel dank voor de inzet en professionele service op Thur / Vr. 06/03/18

Lucas Maarschalk

Taxi van Taunton naar de Luchthaven Heathrow


Perfecte service en betrouwbaar bedrijf .Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

Kim Sadler

Stowey Weg, Taunton


Nogmaals Zoltan een uitstekende service ten behoeve van Leeuwen. Hij is beide en uitstekende chauffeur en communicator die toont een oprechte interesse in de klant, niet verliest deze kerel! 16/01/17

David Rogers

Zeer efficiënt


Kwam op tijd en de chauffeur erg vriendelijk en hoffelijk, vertellen ons niet te haasten en het toestaan van onze groep tijd om de jassen enz samen. Zeer efficiënt en.01/01/2018

Nick Ruffel

Uitstekende service


Absoluut briljant dienst kwamen vroeg ons ophalen en was nog vroeg op de return-service, altijd contact met u opgenomen om u te laten weten waar en wanneer ze was van plan u op te halen kan niet aan dit taxi bedrijf sterk genoeg zal zeker worden ze weer kunt gebruiken voor toekomstige bezoeken aan Taunton ook de chauffeurs waren vriendelijk en beleefd uitstekende service rondom.30/12/17

Alastair Campbell

Taunton te Milverton


Zeer efficiënte service bij de reservering, de taxi transfer. 22/12/2017

Chris Van Gent

Taunton Te Cotford St Lucas


Zoals de website van de boeking en weten wat u gaat betalen. Geboekt salon als had de bejaarde familielid die vindt om in en uit moeilijk maar groter voertuig draaide dat was het moeilijk voor haar om toegang te krijgen tot. Vertelde de taxi was op weg dus wachtte buiten in het koude maar dan ontvangen bericht om te zeggen 5 minuten te laat. De Taxi chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam.24/12/2017

Jane Sherwood


Ik heb net gemerkt dat de scope voor het plaatsen van een testimonial op je website, dus hier is nog een van mij:
Oorspronkelijk ben ik tegengekomen Leo is een paar jaar geleden door hun efficiënte en vriendelijk voor het vervoeren van mijn zieke man te zijn frequente NHS behandelingen. Sindsdien hebben we nooit geaarzeld om het gebruik van Leo onszelf als onze eerste keuze Taxi bedrijf. Hebben We lange reizen met hen, evenals tal van lokale projecten. Hun reservering systeem is efficiënt, hun prijs is fair, en al hun stuurprogramma ' s zijn aanwijzing, attente en vriendelijke. Ik adviseer Leo ' s bij elke gelegenheid, vooral voor klanten die slecht bediend door andere bedrijven. 12/12/17
Met de beste wensen
Jane Sherwood

Andrew Baker

Taunton Station te Pickeridge Boerderij, Corfe,


Internet reserveren was erg eenvoudig en efficiënt; het bedrijf was flexibel en had geen enkel probleem om me op te halen een uur later dan gepland vanwege de mij ontbrekende mijn trein; bestuurder (Zoltan) contact met mij via de telefoon te adviseren waar hij zou wachten; hij was vriendelijk en beleefd en reed veilig; al met al een zeer bevredigende ervaring. Dank u. 04/11/2017

Paul Shires

Taunton naar Dunkery Beacon


Uitstekende service, zeer goed, schone voertuigen. Alles zoals gevraagd, Zeer goede waarde voor het geld. Ik zou het zeker weer gebruiken. 02/10/2017

Antony Weken

Trull te Ashbrittle


Uitstekende taxi bedrijf. Hoewel ik in de war mijn online reservering van het bedrijf werden begrip en zeer behulpzaam. Chauffeur was geweldig - zeer vriendelijke. Goede prijs ook. zal zeker weer gebruiken. 07/10/17

Kim Sadler

Taxi in Taunton


Ik zal het boek agson. Uitstekende chauffeur en grote kennis. 11/10/17

Neil Higginson

Smeatharpe Naar Taunton Station


Zoltan zeer aangenaam en vriendelijk. Alleen de prijs stopt ons het gebruik van de dienst vaker. 05/10/17

Teresa Wadeson

Taunton te Watchet


Alle goede, op tijd, auto schoon, leuke chauffeur.

Anthony Shaw

Pitcher & Piano Te Corfe


Ingeschakeld voor het tijdstip van aankomst, vriendelijke chauffeur, wist de route perfect. Goed geprijsd voor de omgeving. Zou u deze opnieuw kunt gebruiken

John Merigan

Birmingham International Airport


Transfer from Taunton to Birmingham Airport Great on time and when asked for any changes to pick up times no problem

Michael Link

Taunton naar Bristol Airport


Alles was zeer goed. dank u!

Simon Galante

Taunton te Seaborough


Fantastische betrouwbare service ;eenvoudig te gebruiken website. het is een genot om te adviseren Galante

Terry Bevoegdheden

Butlin ' s Minehead Resort


Patrick is een goede chauffeur ,zeer beleefd en zeer behulpzaam ,kwam goed voor een time out en terugreis ,veel dank

Tom Crame

Mansell House


Vriendelijke chauffeur. Vroeg aangekomen en wachtte geduldig. Bracht ons naar onze bestemming in de goede tijd. Veilige reis

Andy Higham

Cotford St Lucas naar Taunton


Wat een vriendelijke chauffeur, denk dat we hem veel te lachen op de reis naar huis, bedankt 04/06/2017

Matthew Epps

Fivehead naar Taunton Treinstation


Eenvoudige boeking systeem, online betaling, punctueel driver. Alles wat ik nodig had, zal weer gebruiken

Robin Krijt

Taxi vanaf Taunton treinstation


Patrick was erg vriendelijk en zeer flexibel in te wachten als mijn trein vertraging had. Zal zeker gebruik maken van Leo weer. Dank u, Robin

Julian Bray

Taxi van Hornsbury Molen- Het Somerset Hotel & Trouwlocatie, Snijbiet


Uitstekend. De reservering was goed, de taxi arriveerde iets vroeg, maar geen haast, de chauffeur was vriendelijk en de reis duurde de verwachte tijd. Ik zou gebruik maken van Leos opnieuw.

Michael Murphy


Cabine&driver beide zeer presentabel kon het niet hebben gewenst voor betere prestaties

Naomi Cunningham


Uitstekende service - aangekomen op tijd, mooie driver, zal zeker weer gebruiken!

Anita Towlson

Taunton Station


Als een vreemdeling arriveert in Taunton Station was het geruststellend om een Leo taxi op mij te wachten en een chauffeur die wist de weg op. De cabine was schoon en comfortabel en de chauffeur was veilig; dat is alles wat je nodig hebt.

Alan goldman

Geweldige Service


Geweldige service, verzameld op tijd bij 0450 geleverd en snel en efficiënt op de bristol luchthaven voor de redelijke overeengekomen prijs. Zou weer geen probleem,

Mark Justitie


Fantastische service van start tot finish. We zullen zeker worden ze weer kunt gebruiken.

Meer Getuigenissen

Karen Perry

Nether Stowey naar Bridgwater


We waren erg blij met onze service van jezelf, vanaf de boeking tot aan het einde van onze reis, onze chauffeur was vriendelijk en behulpzaam en ook al liep hij een paar minuten laat hij de tekst ons om ons te laten weten wat er aan de hand was. Dank u 03/12/2017

Teresa Wadeson

Watchet naar Bristol Airport


Uitstekende reserveringssysteem en een grote taxi service. Goede waarde, op tijd en comfortabele auto. Kan niet fout deze dienst te gebruiken op een manier. 07/10/17

Sue Yabsley

Taxi van de Luchthaven van Heathrow


Uitstekende service van start tot finish. Alle vragen die ik had werden efficiënt en zorgvuldig behandeld. Stuurprogramma ' s waren op tijd en vriendelijk, drively zorgvuldig maar efficiënt Dank u

G Bryan

Terug naar Bristol Airport


Zeer punctueel en stuurprogramma ' s zeer behulpzaam

Stephan Zilges

De Luchthaven van Bristol naar Taunton


Zeer vriendelijke ondersteuning en hulp, maximale flexibiliteit, hoogste betrouwbaarheid – sterke aanbeveling van een duitse klant die een taxi geboekt 5 uur voor de pick-up!

Caroline Hutchins

Super ervaring


Anton is echt een super kerel. Had een mooi gesprek zowel op de weg naar het vliegveld en op de terugkeer. Dit was mijn eerste keer reservering via hier, en ik had een super ervaring, dankzij hem. Ik hoop dat wanneer ik het boek opnieuw uit (en dat ik nu zeker zal ! ) dat Anton de bestuurder het plukken van mij. Bedankt Caroline

Hugh Allen

Wiveliscombe naar Londen Luton Airport


Uitstekende chauffeur. Comfortabele auto voor de zes van ons. Ik zou aanraden Leo ' s voor iedereen. Dank u

Imogen Mann

Een efficiënte en vriendelijke service


Mijn eerste ervaring met Leo Taxi ' s zal zeker niet de laatste en ik was zo blij met de service die ik heb het al aanbevolen aan vrienden en familie. Een efficiënte, hoffelijke en vriendelijke service met schoon kwaliteit van de voertuigen en veilige chauffeurs teken alle dozen voor mij. In het bijzonder, heel veel dank Anton voor een vriendelijke en gastvrije gezicht toen mijn vlucht eindelijk geland laat de andere nacht. De rit naar huis gingen voorbij in een handomdraai dankzij de easy company en een goed humeur. Dank u.

Lucas Marshall

Taxi vanaf de Luchthaven Londen Heathrow


Vriendelijke chauffeur, aangekomen op tijd, het voertuig was schoon en comfortabel

Rosemarie Moratelli

Londen Gatwick Airport Transfer


Kon niet meer behulpzaam en vriendelijk. Ik ben erg dankbaar.

David Hartig

Bristol International Airport


Leo Taxi ' s waren perfect. Ik heb geboekt de luchthaven en terugreis met hen. Zowel Anton en Zoltan waren prompt, zeer prettig om mee te praten en zeer bereid om te helpen met mijn bagage. Wordt opgewacht op de luchthaven, wanneer je bent moe en chagrijnig, door iemand met een glimlach en een helpende hand is moeilijk te verslaan.

Mark Yates

Taxi naar de Luchthaven van Bristol


Op tijd. professionele service. goede auto

LORNA HANDYSIDE

Transfer vanaf Luchthaven Gatwick


Anton noemde ons zo snel als we ingeklaard en hielp nemen onze tassen naar de auto. De auto was zeer schoon en comfortabel. Hij liet ons toe een stop om te gaan ontbijten op de reis die we nodig hadden na een lange vlucht. Hij was een perfecte chauffeur, interessant om mee te praten, maar rustig als we dat nodig is om te slapen. Ik zou gebruik maken van Leo ' s opnieuw en aanbevelen aan anderen.

John Earp

Taunton naar Southampton


We hadden twee reizen thuis te Southampton en de andere een pick-up vanaf Heathrow terug naar huis. Beiden waren uitstekend de drivers waren op tijd, hoffelijk en vriendelijk. In het bijzonder de reis van Heathrow een vroege pick-up na een nachtelijke vlucht was erg goed, recht voor onze deur.

Alison Davies

Zeer vriendelijk en efficiënt bedrijf


Zeer vriendelijk en efficiënt bedrijf, en zeer vriendelijk en bekwaam bestuurder. Geen aarzeling in het adviseren van Leos airport taxi service. Dank!

Aidre Puzey

Vriendelijke service


Bedankt voor een zeer bevredigende en vriendelijke service,Ik kon niet de schuld van het op enigerlei wijze. Patrick aangekomen op aangegeven tijd, en was zeer aangenaam , vriendelijk en behulpzaam. We zullen zeker gebruik maken van je opnieuw en aanbevelen bij anderen. Veel dank Aidre Puzey.

Melanie Corthine

Heathrow Airport


We werden opgepikt door Tiago op Heathrow op 22/12/16- hij was prachtig en de hele reis was geweldig. Ik beoordeel de service zeer hoog in het, zou het zeker weer gebruiken

Richard Grant

Online boeken


Online boeken zeer goed gewerkt. Ik zou gebruik maken van Leo ' s weer

Natalia Guskov


Veel dank, erg blij met de service. Chauffeur was op tijd, zeer vriendelijke, professionele en maakte onze reis terug naar huis vanaf het vliegveld zo soepel en snel mogelijk. De auto was schoon en comfortabel. Nogmaals bedankt, zal de dienst te gebruiken op een toekomst.

Valerie Dale


Uitstekende service. Vriendelijke chauffeur, zeer vriendelijk en op tijd. Zal aanbevelen aan familie en vrienden.

Richard

Chauffeurs zijn altijd beleefd


Richard uitgegroeid tot een vaste klant want leo taxi 's bieden een goede service met goede prijzen en een mooie schone auto' s. De drivers zijn beleefd, altijd met een glimlach. Dankzij leo taxi ' s, ik zal jullie aanbevelen

 

Toevoegen Testimonial


Na het voltooien van een service, wij verzenden een koppeling naar klanten, zo kunt u een overzicht van de werkzaamheden. In het geval dat u niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.